Hur gick det med hallongodiset i går?

Vi är fortfarande förkylda. Lia endast på nätterna men André mår bättre. Han påstår att det är mycket vatten och ingefära. Jag har inte druckit lika mycket vatten eller ingefära och har i dag fått ont i halsen. Kanske hans hemma-kur är värd att testa? Älskar dock inte ingefära lika mycket som min sambo.

Hur gick det med godismakeriet då? Jo efter sju timmar i ugnen så hamnade det i soporna. Det blev inte alls så bra. Smeten var ju supersmaskig så jag hade kanske lite för höga förväntningar. Det smakade mycket ingefära och surt hallon och tog alldeles för lång tid att göra för att det skulle vara värt det. MEN smeten var ju som sagt supergod därför tror jag att jag ska addera lite avokado och frysa in. Tror det kommer smaka utmärkt som glass! Kanske lite lakritspulver också?

Gårdagens bak blev inte helt misslyckat ändå för brödet jag gjorde blev mycket väl godkänt. Både av mormor och av sambon. Vågade inte ge det till Lia eftersom det är salt i och för att det kanske var lite väl degigt och inte lika benäget att smälta som smörgåsrån. Jag tycker också att det blev väldigt lyckat och kommer nog bryda bordet till sommarens grillkvällar. IMG_2736Smaskigt med veganskt bröd. Svårt att tro att ett vattenbaserat bröd skulle bli gott men det blev det. Med smör (mjölkfritt), ost och paprika blev det väldans gott. Vill man ha en helt vegansk macka finns det veganost. Annars tror jag att en god olja eller ett vitlökssmör, kanske hemmagjord pesto också skulle vara gott?

Kram på er!