Nya, fräscha och pigga föräldrar sökes!

20150308_150602

De som inte är småbarnsföräldrar måste ju bli sjukt less på oss som är det. För det enda vi pratar om och klagar över är hur trötta vi är. Men i dag är vi minst sagt trötta. Min sambo frågade precis om det var okej att gå och lägga sig 16.40?

Lia har nu två dagar i rad (japp hon matchade in helgen) varit ledsen på nätterna. Vaknar flertalet gånger och går sedan inte att lägga i från sig för då vaknar hon igen. Hon verkar i större behov av närhet och trygghet helt klart. Någon som känner igen det? I natt sov hon faktiskt större delen av natten på André bröst.

20150308_150630

Resten av dagen har vi trots slitna hjärnor faktiskt fått en hel del gjort och det känns väldans bra. Vi har rensat i källaren och återvunnit både kläder och skräp. Handlat middag har vi också gjort och låtit bli att slösa pengar på IKEA.

Vi var på IKEA för att köpa en matta men den vi tittat ut var inte som vi tänkt oss. Den var för vass i materialet och ska hon krypa på den så känns inte det något bra, hur miljövänlig den än är. Snart får vi besök av gemensamma kompisar på lite kaffe, aaaah kaffe. Sen blir det tidig kväll för dom här föräldrarna.

20150308_154827
Skrapade lite lotter som jag köpt för vinsten på andra lotter. Det blev inga nya lotter. Jag får bli rik på något annat sätt eller på något annat än pengar. Kärlek har jag massor av och den rikedomen är väl bäst av alla? Fast den är svår att köpa saker med.