Läslampenöten

God dagens!

Jag har äntligen fått min läslampa som jag önskat mig att tag. Det är inte själva lampan i sig som jag önskat mig utan möjligheten att läsa i sängen. Eftersom att vi inte ännu vet hur vi ska möblera i sovrummet än mindre hur vi ska inreda och måla det, då vårt rum ligger längst ner på priolistan. Känner vi att det är onödigt att köpa möblemang eller borra fast saker (ex. lampa) i väggen. Initialt ville jag ha en bokhyllevägg som sänggavel men eftersom vi inte är helt 100 på vart sängen ska stå så känns det också dumt att införskaffa sig.

Tills sist knäckte jag nöten och kom på att vi ju har sänggaveln från sängen vi haft i lägenheten. Tillsammans med lampor från IKEA som går att klämma fast så skulle det säkert gå att få till något tjusigt och dugligt tills dagen att renovera vårt rum kommer. Så här blev det och jag känner mig väldans nöjd. Med tanke på att lamporna kostade 99 kronor styck så känns det som en investering eller väldans smartsnålt istället för att köpa bokhyllor.
IMG_1858

Nu på morgonen har vi fortsatt att se dokumentären om Astrid Lindgren och för varje minut som går säkrar hon sin plats som en av mina största och första idoler. Jag har aldrig riktigt haft någon idol så där som en stog och skrek åt när en såg dem på teven eller så. Förutom Nick i Backstreet Boys och Kimmo Kaapanen när han spelade i Timrå IK. JaJa Astrid är i alla fall underbar, fascinerande och beundransvärd. En person att se upp till.

Jag har även bakat filmjölkslimpa nu på morgonen på det här receptet. Den blev hur god som helst. Eftersom vår ugn är väldigt varm tog jag dock ut limpan tio minuter innan och för en gångs skull blev det jag bakat riktigt, riktigt gott! Tur var väl det eftersom att jag hade en pissdag igår, då kunde väl ändå denna dag få bli lite mindre tungsint. Och den bönen fick jag besvarad för gott blev det.

Vad gör ni denna söndag? Berätta gärna en snutt så att jag, om jag inte hittar skrivarlusten idag (vilket är meningen, vi har bokat skrivartid för mig på söndagar) så kan jag i alla fall få läsa lite 🙂