Retronapp i present

Det gick bra att ta sprutan. Lia blev upprörd redan när doktorn undersökte henne eftersom att hon inte är något fan av andra människor. Vår BVC-sköterska är bra på att ta sprutor men tyvärr var nog doktorn inte lika samspelt, eller vad vet jag? Men så synkroniserat som jag önskade att det skulle varit var det inte. Hon fick sprutorna och började gråta precis när det var klart. Det är ju gråten som är den värsta biten. Denna gång var det ju storbarnsgrin dessutom 😦 Hon skrek när hon kom på att det gjorde ont och sedan grät och snyftade hon om vartannat.

Nu verkar allt helt okej och självklart måste en ju få något när en varit duktig hos doktorn. Eftersom att bebin inte äter glass ännu så bjöds det på nya nappar i retromodell. Jag älskar modellen och det verkar bebisen också göra. Den stannar dock inte kvar i munnen så länge på grund av ringen men det gör ingenting för det verkar vara det som är halva grejen nuförtiden, att kunna ta ut ur och sedan försöka stoppa in nappen i munnen igen.
retronappar
Att försöka knäppa kort på en bebis som vill hålla i allt som är nära fejset är inte det lättaste. -Ge mig kameran mamma! Nu börjar det här barnet att små-protestera lite så vi ska ta och stoppa in nappen i munnen som bytt plats med ett after eight papper och vila lite tills att pappan kommer hem.

Skönt att det gick bra hoppas att det fortsätter gå bra.