Jul med E(Ä)rnst och snippkryddning

God kväll!

Här sitter jag och ser på jul med Ernst och käkar skumtomtar. Bebisen har sovit i min famn sedan halv sju men har precis fått lägga sig i sin egen säng. Kanske blev det en trött tjej efter mamma-barndejten vi varit på i dag. Massa fina mammor och barn från åldrarna tre månader till nio månader. Härligt med lite egenhändig förskoleverksamhet. Jag hade dessutom tur för egentligen var det två mammaträffar planerade till detta datum men en blev flyttad. Skönt för mig att slippa välja bort. Däremot tog jag inte en enda bild! Alltså var är det för bloggare som inte ens knäpper bilder? Istället får ni se den senaste konsumtionen.

Vårt vardagsrum med de nya gardinerna och gardinstängerna. Och ja, det nya bordet som jag tror att jag gillar nu och vant mig vid. Här trivs vi även om det saknar golv- och taklister.
IMG_1376

Närbild på mönstret. Ser att gardinerna ser mer orangea ut på bild men det är djupare röda egentligen. Föll för det fantastiskt fina mönstren på dem och behåller dem nog ett tag till efter jul. IMG_1378

Tigerpyjamas från Åhléns. Så himla tjusig!  IMG_1381

Med svans på baksidan dessutom 😀IMG_1382

IMG_1384
Okej, en kan ju bli less över att komma hem och upptäcka att larmet sitter kvar på den dyra behån.. Låg därför halva kvällen och funderade på vad jag skulle säga till butiksbiträdet angående detta. Jag ogillar ju starkt (hatar) att gå i butiker så jag gjorde klart alla inköp som behövde göras i går för att SLIPPA åka in igen. Julklapparna är därmed färdiga! Men nu behövde jag ju åka in igen. När jag kom in i butiken var det samma person som sålt mig behån och hon var så tillmötesgående att jag till och med föll för medförsäljningen vid kassan och köpte strumporna på bilden till Lia. Hon behöver ett par lite varmare nu att mysa runt i på de lite kyligare villagolvet. Trosorna på bild är alltså plåster på såret och eftersom att jag fick dem som kompensation så valde jag ett par lite smexigare. Mitt arsle har inte fått plats i så små trosor på ett tag. Inte snippan heller för den delen. Men nu tänkte jag att jag skulle försöka krydda till underlivet lite. Tack till dig på Twilfit Birsta!