Å snö! Å kräks!

Återigen en härlig morgon! I morse när jag vaknade fick jag utbrista det första en alltid säger när första snön kommer -åååååååå snöööööööööö! Eftersom jag även blivit förälder till denna omgångs första snö fick jag i samma andetag utbrista -åååååå kräääks. Lillfisen sov från halv sju i gårkväll till åtta i morse med två pauser i vilandet för att äta. Kan det vara så att den där tidiga morgonen som vi klev upp har ändrat lilltjejens rutin lite? Eller var det bara ett sammanträffande på grund av att vi var på 50-årsfirande i går? Vi kan alltid hoppas att dessa nya rutiner är här för att stanna. Jag kliver hellre upp klockan åtta på morgonen om det betyder att vi får somna mycket tidigare. Åtta är ju dessutom inte ens särskilt tidigt.

Som sagt har det kommit snö till byn och det knastrade härligt under fötterna under morgonpromenaden med hunden. Dessutom är det inte lika kallt ute nu när snön kommit. Inte den där råa, fuktiga kylan som tar sig innanför kläderna. Nu är det istället sådär krispigt kallt, en kyla som lägger sig utanpå kläderna och skapar röda kinder och får en att längta efter varm Oboy när en kommer inomhus.
IMG_1263

Utsikten genom vardagsrumsfönstret, som fortfarande saknar gardiner och gardinstång. Det kommer det också en annan dag.

Ha en fin söndag!

2 thoughts on “Å snö! Å kräks!

  1. Lotten skriver:

    Vilken drömnatt det låter som! Börjar glömma hur det kändes att sova hela nätter?! Jaja, några liggsår behöver man inte oroa sig för 😉 Godnatt!

    • Mikkalainen skriver:

      Ja viss gör det! Och tyvärr var det nog bara en lyckträff. I natt gick det inte lika smidigt. Men som sagt en ska ju inte få det alltför bekvämt 😉 Hoppas natten varit ok. Godmorgon!

Kommentarer inaktiverade.