Bebisutveckling och lummig grönska

God morgon!

Jag har precis klivit upp och är fortfarande skittrött. Under denna period av utveckling kan bebisar äta oftare under natten och det kan nog stämma för oss. Det som orsakar skittröttheten är att hon istället för att äta från båda brösten under ett och samma amningstillfälle och sedan somnar om är att hon nu äter från endast det ena bröstet och sedan somnar. Detta gör att hon förmodligen inte blir lika mätt och därmed vaknar och äter igen från det andra bröstet. Både hon och jag har en tröttare period helt enkelt.

Fick en kommentar av min vän Anna som önskade mer renoverings-uppdatering. Vilken tur att jag redan planerat ett inför i dag. Hon och hennes sambo har också väldigt nyligen investerat i ett hus och hon berättar hur hon hänger på pinterest (en sida med virtuella anslagstavlor som en hänger fast sina inspirationsbilder på). Och vem hänger inte där när en längtar som mest efter att få flytta in i sitt alldeles egna hus? Här kommer en bild på vad som hände reoveringsmässigt på vår tomt igår. En förbättring som kommer synas mest och vara till mest fördel till våren.

FÖRE:
IMG_0719
Vår häck ut mot vägen. En något lummig historia så här under sommarhalvåret och visst kan det vara ett bra insynsskydd. Men så här mot hösten och vintern har allt det sköna, gröna försvunnit och istället blivit en ledsen hög med grenar och ogräs. Nu ser de istället ut så här:

EFTER:
IMG_7371
Borta! Nu slipper vi den gråa trista känslan och till våren växer det förhoppningsvis upp en lite mer sammanhållen och jämn häck där det stora buskaget tidigare stod.

I dag vaknas det dop för lille Walter och sedan fortsätter renoveringen. Då är det elementmålning som gäller. Så nöjd över att pappa lyckades få bort elementen från väggen så att vi även kan måla dem på baksidan.

Ha en fin söndag!

2 thoughts on “Bebisutveckling och lummig grönska

  1. Smugglosmurf skriver:

    Sådär höll min mikrofis (storasyster är lillfisen, så lillasyster blir mikrofisen) på ett tag. Mitt tips är att byta blöja efter första bröstet. Då vaknade hon och åt sedan från bröst nummer två , och sov därefter lite längre. Tadaa!

    • Mikkalainen skriver:

      Vilka gulliga smeknamn! Tack för tipset! Det är ju precis så vi gjort innan men sedan bvc-sköterskan sa att vi skulle göra så lite som möjligt med henne under natt och med förvåning frågade om vi bytte blöja på natten så har jag bara matat… Skulle inte ha lyssnat på henne med andra ord. Ikväll går vi tillbaka till rapa och byta och sen äta färdigt eftersom att det funkar för oss båda 🙂 tack igen för feedbacken!

Kommentarer inaktiverade.