Äntligen en kopp kaffe

Godmorgon!

Efter en natt med en hund med lös magen och en bebis som ätit två gånger under natten så är jag dummare i skallen än vanligt. Krävdes lite extra tankeverksamhet för att kunna räkna kaffeskoporna. Under morgonen har det även varit lite panik då hunden visat att han vill ut då han fortfarande är dålig i magen och bebisen samtidigt drakskriker en i öronen.

Men som tur var somnade bebin gott på mitt bröst och var så trött att hon gick att lägga i sängen och morfar var så snäll att han hämtade upp hunden så att vi slipper springa upp och ner för trapporna och så att Bob får gå ut precis när han behöver och inte en kvart senare.

Jag har dock inget att gnälla över för Bob var så duktig i natt att han väckte min sambo och ”sa” att han behöve gå ut. Att bebin åt två gånger på en natt känns inte heller speciellt jobbigt. Vet att det finns andra som matar sina avkommor betydligt fler gånger eller dessutom har vakna bebisar eller ledsna bebisar. Tänker på er så här i tröttheten. Nejdå, jag är faktiskt ganska tacksam mitt i allt detta för vår bebi åt och sedan rullade hon på sida och somnade av sig själv som att hon vet nu att ja så här brukar mamma lägga ner mig andra gången jag äter.IMG_0960

Ville bara kika in och önska er en fin dag! Nu ska jag dricka kaffet, göra ett toabesök och sen ska jag vila bredvid bebin.