Kvällens middag presenteras av…

…Kungsörnens pizzamix. Ibland är sociala medier en mycket bra inspirationskälla. Jag tittade här om dagen runt på Instagram och ramlade här över en bild på en hemmagjord pizza. Vi har aldrig hittat en (färdig) pizzadeg som vi gillar och är lite för lata för att baka en egen. Pizzan på instagram såg väldigt välsmakande ut och jag fick tipset av ägaren till bilden om just Kungsörnens pizzamix.

I kväll var det dags att testa eftersom det stod hemmagjord pizza på matlistan. Vi har börjat gjort veckomatlistor här hemma och det är som skänkt från ovan i fråga om att minimera matstressen. Att rekommendera! Även om det är lite pyssel med att försöka komma på maten till matlistan. Helt klart värt det när jag jämför med hur vi annars har stått som två dumma sillar i matbutiken utan att varken veta vad vi är sugna på eller vad som är smart att handla.

Pizzamixen var väldigt god och enkel att röra ihop. Pulver och vatten bara, på med topping och in i ugnen. FÄRDIGT! Den bästa pizzamixen/botten vi testat hittills i alla fall.
DSCN1434
Vegetarisk pizza med tomatpuré, tomat, rödlök, svamp, pizzaost och mozzarella. Lite oregano på toppen efter att den tagit ut ur ugnen. Tog kanske totalt 30 min högst att få ut på tallriken.